Workshop voor groepen

Ben je op zoek naar een workshop voor groepen?

Wil je eens iets anders doen met een bedrijfsuitje?

Heb je een eetclubje waarmee je iets nieuws wilt leren?

Ben je lid van een Herenboerderij en wil je met elkaar leren zuurkool maken?

Heb je behoefte aan een leerzaam vrienden- of vriendinnenuitje?

Kortom: heb je behoefte aan een workshop voor groepen?

Speciale arrangementen

De workshop fermenteren kunnen we samenstellen rondom jouw groep van minimaal 6 mensen.

Neem contact met ons op of loop gewoon eens bij ons binnen in de Nettenfabriek in Apeldoorn.
Koffie, thee of een glaasje probiotische (fris)drank staan voor je klaar!

workshop voor groepen

Andere workshop mogelijkheden in de Nettenfabriek

In de Nettenfabriek in Apeldoorn zijn meer mogelijkheden voor workshops. Is jouw groep (veel) groter dan het maximum aantal van 10, dan zijn er mogelijkheden om meerdere workshop tegelijkertijd te laten plaatsvinden. Dan wordt er gerouleerd.

Bijvoorbeeld een workshop voor groepen om zelf paddenstoelen te leren kweken. Dat kan bij Reinier, de paddenstoelenman van de Nettenfabriek.Of misschien een workshop schilderen bij Studio Florence.Of een kunstwerkje maken van gedroogde bloemen in een workshop in de werkplaats van Marloes van By Manoa.

De meeste bloemen die ik gebruik zijn zelf geplukt. Daarbij koop ik bij een bloemist bloemen voor speciale bestellingen of om mijn droogtechniek te verbeteren en daarmee mijn aanbod te vergroten. Al de bloemen droog ik zelf met een bloemenpers of tussen boeken. De meeste bloemenpersen die ik gebruik heb ik zelf gemaakt.

Het glas dat ik gebruik voor mijn lijstjes is 2e hands. Ik koop glas via marktplaats of bij de kringloop. Er is genoeg glas te vinden, ik vind het niet nodig om nieuw glas aan te schaffen. Op die manier wil ik ook graag duurzaam te werk gaan. Al het glas snij ik zelf op maat. Dus ook dat gedeelte is puur handgemaakt.

De houten houders zijn met de hand gemaakt. Ook deze maak ik zelf. Dit hout koop ik bij een houthandel. Soms krijg ik wat resthout van mensen waar ik dan weer houders van kan maken. Op die manier doe ik ook aan hergebruik van materiaal.