Dit vervolg op de basis workshop is voor diegenen die al even bezig zijn met fermenteren en méér willen.
Vanuit de groep worden ervaringen met elkaar gewisseld. Indien nodig worden de eerder geleerde principes even opgefrist.
Veel aandacht wordt besteed aan de toepassing van gefermenteerde groentes:
We maken Giardiniera
Met de ervaring van de eerste workshop op zak, maken we een ferment van “Italiaanse tuingroenten”. De groentes zijn uiteraard gewoon wat er op het moment van de workshop voor handen is in Nederland, maar Giardiniera klinkt beter dan tuingroenten, toch?

Wat kun je allemaal met gefermenteerde groentes?
- Je leert hoe je een veganistische mayonaise maakt, met prachtige smaken van gefermenteerde groentes.
- Je leert hoe je van gefermenteerde groentes een levende relish (piccalilly) maakt.

Gratis WECK fermenteerpot
Uiteraard staat er weer een gratis WECK fermenteerpot voor je klaar. Hierin kun je jouw Giardiniera maken.

Gratis fermenteerpot van Weck
Levende veganaise en levende relish
Beide krijg je mee naar huis. Hiervoor mag je zelf potten meenemen. Gebruikte jampotten of HAK potjes voldoen prima.
Hapjes en drankjes
Tijdens de workshop krijg je allerlei gefermenteerde hapjes aangeboden. Je leert nieuwe smaken kennen en maakt kennis met allerlei voorbeelden van toepassingen van gefermenteerde producten. Tijdens de workshop mag je zelf je drankjes pakken: Kebucha, thee, koffie, water, zoveel je wilt.
Korting op WECK fermenteerpotten
Tijdens de workshop gelden voor de deelnemers speciale prijzen voor de WECK fermenteerpotten met waterslot:
- WECK fermenteerpot 1 liter
€ 14,50€ 7,50 - WECK fermenteerpot 1,5 liter cilindermodel
€ 15,50€ 8,50 - WECK fermenteerpot 3 liter cylindermodel
€ 24,50€ 14,50

Prijs van de Workshop 2.0
Workshop 2.0 kost € 59,95. Dit is inclusief handout, WECK fermenteerpot, hapjes en drankjes.