Reactie van Annette

Hoi Arja,

De kimchi pruttelde behoorlijk. Ik had de pot, denk ik, iets te vol gedaan. Dus er steeg vocht op in het water slot. Vanmiddag even geproefd. Heerlijk. Voor de zekerheid heb ik maar iets zout water erbij gedaan zodat de groenten wel onder staan. Is dat handig of juist niet? Het meest handige is natuurlijk om de pot niet te vol te doen ?

Vandaag ook begonnen met yoghurt te maken mbv de starter van EkoPlaza. Ik ben heel benieuwd. Als het te dun is, laat ik het wel in een vergiet met theedoek iets uitlekken.
En ik heb uien te fermenteren gezet. Mijn plank in de keuken staat nu vol met alle flessen en potten. Geweldig!

Dank je wel voor het logboek, de recepten en de foto’s!

Hartelijke groet,
Annette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *