Reactie van Maria

Ik wou nog even melden dat ik het een gave en interessante workshop heb gevonden. Ik heb echter wel een klein mesje gemist bij het werkmateriaal. Ik vond het erg onhandig snijden om de kleine harde kern uit sommige groenten te snijden met dat hele grote mes. Ik heb me daardoor in m’n vinger gesneden en ik was niet de enige die dat ongelukje had in de groep. Misschien een tip om een klein mesje aan het werkmateriaal toe te voegen.

Jullie doen mooi en goed werk. Fijn dat jullie er zijn. De wereld wordt er gezonder van. Bedankt. Maria

Had er maar om gevraagd, Maria, dan hadden we een kleiner mesje voor je gepakt. We leggen het niet standaard neer, want we zijn niet zo dol op afwassen...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *