Reactie Bernadette

Wat heb ik genoten zaterdag! Toen ik de foto van mij met potten doorstuurde viel het andere mensen ook op, zo stralend stond ik erbij.
Hartelijk dank voor de bijlagen, ga ik mee aan de slag.
Een van de eerste dingen die is nu ‘s morgens doe als ik ben opgestaan, is even naar mijn potten gaan en ze laten puffen. Ze hebben een mooie plek gevonden.
Een van deze dagen ga ik met mijn man het filmpje van jullie via de website bekijken, dan is het wat levendiger dan de verhalen die ik steeds enthousiast te berde breng. En dan gaan we binnenkort als eerste proeven van de kimchi..spannend!
Ik laat jullie binnenkort via e mail weten hoe mijn buik reageert op regelmatig gefermenteerd eten. Na zaterdag is het helemaal goed gegaan.
Met de waterkefir ben ik nog niet begonnen, nog even tijd kiezen om het met aandacht te doen.

Voor nu wens ik jullie een mooie dag. Ik vond het een super ervaring, heb het vriendinnen verteld en het spijt me nu achteraf dat ik niet een vriendin gevraagd heb om de workshop samen te doen. Maar delen met Henk is al fijn om te doen.
Hartelijke groet van Bernadette van der Ende

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *